Constructii case

Executam case la rosu sau la cheie pe structura din lemn, caramida sau BCA.

Constructii case din lemn.

Constructii case din lemnCasele din lemn ca si casele din caramida sau BCA au avantejele si dezavantajele lor.  In cazul in care optati pentru construirea unei case pe structura din lemn, echipa noastra o poate face incepand de la 15 euro/mp la rosu si 50 euro/mp la cheie. Construirea unei case pe structura usoara la rosu include urmatoarele: Turnarea fundatiei, montajul structurii, montajul osb-ului exterior , montajul acoperisului, geamurilor si al usilor exterioare. Constructia unei case din lemn la cheie cuprinde urmatoarele oparatii: Turnarea fundatiei, montajul structurii, montajul osb-ului exterior , montajul acoperisului, geamurilor si al usilor exterioare, montarea osb-ului si izolatia interioara a peretilor, montarea gips-cartonu-lui, montajul termosistemului la exterior. montajul instalatiilor sanitare, montajul instalatiilor electrice, finisaje pereti, tavane, montaj gresie, faianta, parchet, usi interioare.

Constructii case din caramida sau BCA

constructie casa din caramidaVa putem oferii servicii de constructii case din caramida sau BCA incepand de la 20 euro/mp la rosu si 60 euro/mp la cheie.

Constructia unei case din caramida sau BCA la rosu cuprinde urmatoarele etape: Trasare, sapatura fundatie sau cuzineti, fasonare fier, cofrare fundatie, turnare fundatie, turnare placi de beton, zidarie, acoperis, geamuri si usi exterioare. Constructia la cheie include, in afara de etapele pe cale le cuprinde constructia casei la rosu, urmatoarele etape: monatrea instalatiilor termico-sanitare, montarea instalatiilor electrice, tencuirea peretilor si a tavanelor, turnarea sapei mecanizate, gletuirea peretilor si tavanelor, zugravirea, montarea greisie, faiantei si a parchetului, montarea usilor.

Indiferent de ce decizie luati si ce constructie doriti sa executati echipa noastra va sta la dispozitie, cu servicii de cea mai buna calitate.

Website recomandat: http://www.amenajari-locuinte.ro/constructii-case/

 fundatie casa 6 fundatie casa 5 fundatie casa 4 fundatie casa 3 fundatie casa 2fundatie casa 1