Amenajari interioare

Echipa noastra executa amenajari interioare si exterioare la cheie in Bucuresti si imprejurimile Bucurestiului.

Amenajari interioare

Zugravire pereteZugraveli. Operatia de zugravit contine urmatoarele etape: Amorsare peretelui, aplicarea gletului de incarcatura, montarea coltarelor din aluminiu, aplicarea gletului de finisaj, slefurea peretelui, apicarea amorsei, aplicarea vopselei lavabile.

montaj brau faianta in BucatarieMontaj Gresie, Faianta. In cazul in care pardoseala nu este dreapta trebuie indreptata cu sapa autonivelanta. In cazul in care peretii nu sunt drepti, acestia trebuiesc indreptati cu ajutorul tencuielii sau al gips cartonului. Faianta se poate placa atat pe tencuieli pe baza de ciment dar si pe gips carton Gresia si faianta reprezinta cam cel mai raspandit finisaj in bai si bucatarii.

Montaj tavan rigipsMontaj Rigips. Montajul gips-catonului a devenit o operatie foarte raspandita in ultimul timp, acesta fiind folosit atat la confectionarea peretilor de compartimentare, placarea peretilor de caramida pe post de tencuiala uscata, montarea tavanelor false pe structura metalica dar si la amenajarea podurilor locuibile, mansardarea acestora. Montajul gips cartonului se poate face pe adeziv special, pe structura metalica si pe structura din lemn.

Amenajari interioare - montaj  parchet Montaj parchet. Parchetul poate fi de 3 feluri: parchet clasic, parchet stratificat si parchet laminat. Gradul de dificultate a acestor tipuri de parchet este diferit deaceea pretul porneste de la 7-8 lei/ mp in cazul parchetului laminat, si ajunge la 35 lei/mp in cazul parchetului clasic

Amenajari exterioare.

In cadrul amenajarilor exterioare ale unei case va putem oferi urmatoarele servicii cum ar fi: tencuirea exterioara a peretilor (se poate face atat manual cat si mecanizat), montaj polistiren expandat, aplicat vopsea lavabila, aplicat tencuiala decorativa, montaj piatra, montaj gresie, turnat sapa mecanizata, turnat alei, montaj pavele, lambriu, saceag.

Toate operatiile de amenajari interioare si exterioare trebuiesc executate la o temperatura mai mare de 0 grade Celsius.

Website-uri recomandate: www.amenajari-locuinte.ro sau www.renovari-apartamente.net